Την Παρασκευή είχα την χαρά να συμμετέχω ως ομιλητής στην προσυνεδριακή εκδήλωση του VC Forum 2011 (http://11.vcforum.gr/11/pressroom) , στην οποία έγιναν και τα εγκαίνια του Thermi – Link (http://www.thermi-link.com/).

Tι είναι το Thermi – Link και πώς μπορεί να σας βοηθήσει? Είναι ένας χώρος co-working – σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο του  Colab που υπάρχει στην Αθήνα (www.colab.gr ). Σας παρέχει γραφεία, ίντερνετ και τα βασικά facilities που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να δουλεύετε με την ομάδα σας πάνω στο project σας.

Το σημαντικότερο ίσως είναι ότι βρίσκεστε κοντά με άλλους προγραμματιστές, τεχνολόγους, νέους επιχειρηματίες και έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνωριμίες, τις συνεργασίες και τις γνώσεις σας. Από ότι μας είπε ο Γιώργος Γάτος, που τρέχει το Thermi-Link θα υπάρχει μία μικρή χρέωση για την φιλοξενία – περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο site.

Ο χώρος είναι πολύ όμορφος και άνετος και η προσπάθεια θα υποστηριχθεί ενεργά από όλους μας. Μαζί με το incubation area του Microsoft Innovation Center και με το Colab, είναι μία ακόμα θετική προσπάθεια να μεγαλώσει η κοινότητα των νέων “starters” στην χώρα.

Friend me at twitter: www.twitter.com/draganidis